Våra varumärken

Hos oss har varje hjälpmedel och sko ett syfte att fylla. Därför är vi noggranna när vi väljer ut vilka varumärken vi arbetar med. I vårat sortiment finns endast produkter i hög kvalitet som gör verklig skillnad för användaren – för att du ska kunna utföra dina vardagliga aktiviteter utan smärta.

Noga utvalt av våra ortopedingenjörer

Det är ingen slump att just de här varumärkena finns i vårt sortiment. De tillverkar skor som uppfyller våra krav: stabilitet, vridstyvhet, volym, komfort, utseende, hållbarhet, olika funktioner och egenskaper och viktigast av allt, att skorna har en uttagbar sula.

Stabilitet handlar om att skon ska ge stöd för fot och fotleder. Funktion kan variera: till exempel att den är vattentät eller har ett bra grepp. Breda eller svullna fötter är vanligt bland våra kunder därför behöver skorna ha en viss volym. Komforten är för att du ska känna dig bekväm hela dagen och den uttagbara sulan är viktig för att du ska ha möjlighet att sätta in individuella inlägg vid behov. Vi köper bara in skor i bra material som håller länge, och dessutom ska det finnas snygga skor för olika fötter och tillfällen.

Ortopedservice skogrupp träffar ofta leverantörer och går på mässor där de klämmer, känner och testar nya skor på marknaden. När vi hittar en sko som uppfyller kraven och efterfrågan, köper vi in den till vårt sortiment. Du kan därför känna dig trygg med att alla skor du hittar i våra butiker och webbshop är fotriktiga skor som är snälla mot kroppen.