Hjälp oss öka livskvaliteten

Arbeta i ortopedteknikens framkant och hjälp människor till mindre smärta och mer frihet. Har du kompetensen vi behöver och hjärtat på rätt ställe? Då vill vi höra från dig. 

Påverka ditt och andras liv

Vår bransch är i ständig förändring. Nya tekniker utvecklas och fler fantastiska hjälpmedel kommer ut på marknaden hela tiden. Just där – i det nya – vill vi vara och ta fram lösningar som hjälper våra kunder och patienter till ett liv utan smärta.

Vill du vara med?

Eftersom vi hela tiden växer dyker det ofta upp nya ansvarsområden som du kan ta dig an. Eller så skapar du egna projekt där du själv vill specialisera dig. Oavsett vad du gör hos oss blir du en viktig del av helheten. Tillsammans gör vi skillnad för oss själva, varandra och människor som behöver vår hjälp.

Möt tre av våra medarbetare

Nathalie

“Det finns inget roligare än att hjälpa kunder och patienter till en bättre livskvalitet. Vissa har haft det jobbigt under lång tid. Att få vara med och lösa deras problem och se lyckan när de går ut från vår butik är underbart.”
— Nathalie, butikschef i Stallsiken Skövde.

Alexander

“Det bästa med mitt jobb är att jag får kombinera mitt intresse för ortopedteknik med att hjälpa människor. Här har jag frihet och stora möjligheter att påverka hela företaget och min egen arbetsdag.”
— Alexander, Leg. Ortopedingenjör Lidköping

Anna

“Här stöttar vi varandra och har roligt ihop. Vissa stunder skrattas det högt i fikarummet och verkstaden. Andra stunder arbetar vi målinriktat för att hjälpa patienter till ett bättre liv, fritt från smärta.”
— Anna, Leg. Ortopedingenjör Skövde

Du hjälper andra. Vi tar hand om dig.

Som medarbetare på Ortopedservice hjälper du andra människor varje dag. Då är det inte mer än rätt att vi tar hand om dig.

Generöst friskvårdsbidrag

Hos oss får du ett generöst friskvårdsbidrag för att du ska kunna ta hand om din hälsa på bästa sätt.

Glasögonbidrag och personalrabatt

För oss är ditt välmående viktigast av allt. Hos oss får du glasögonbidrag och du har möjlighet att handla alla våra skor för halva priset.

Roliga aktiviteter

Vi trivs ihop och hittar gärna på saker utanför arbetstid. Det kan vara allt från härliga fisketurer till en kul AW där medarbetare från alla fyra verksamheter är med.

Kompetens­utveckling 

Utveckling är en stor del av vår verksamhet och hos oss har du möjlighet att gå på kurser och utbildningar som vi tar kostnaden för.

Vill du arbeta evidensbaserat?

Har du ofta idéer om hur du kan göra saker bättre och säkrare? Vill du med hjälp av aktuell forskning och med vetenskapliga metoder utforma, tillverka och anpassa ortopediska hjälpmedel?

Genom att arbeta evidensbaserat får du möjlighet att påverka hela branschen. Här kan du som är intresserad bli en viktig del av framtidens ortopedtekniska hjälpmedel. Är du redo för ett sånt uppdrag? Hör gärna av dig även om ingen ledig tjänst ligger ute, så pratar vi vidare.

Lediga jobb

Här hittar du lediga tjänster som vi söker medarbetare till just nu. Hittar du inte något som passar? Skicka en spontanansökan och berätta om dig själv.

Ortopedtekniker, fotortist och ortopedingenjör till Lidköping och Skövde

Vi söker dig som är driven och vill vara en viktig del av företaget och de satsningar vi gör framåt. För dig som är nyexaminerad tillämpar vi ett traineeprogram.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad ortopedtekniker, fotortist, sjukgymnast och ortopedingenjör. Du ska vara positiv och tycka om problemlösning.

Arbetet kräver att du är flexibel, serviceinriktad, ansvarskännande o noggrann. Erfarenhet är ett plus. Även om dina erfarenheter och meriter är värdefulla det läggs stor vikt vid att du skall fungerar tillsammans med våra medarbetare, din personliga lämplighet värderas därför högt.

Anställning

Heltid, tillsvidare. Provanställning 6 månader tillämpas.

Tillträdesdag

Omgående eller enligt överenskommelse.

Lön

Individuell lönesättning tillämpas varför löneanspråk ska anges i ansökan.

Ansökan

Intervjuer och tillsättning av tjänst kommer ske löpande så vänta inte med att skicka in personligt brev och CV till oss.