Saucony

Om du letar efter prestandaskor med en rolig design och hög komfort, kan Saucony vara något för dig. Saucony är ett amerikanskt varumärke som tillverkar prestandaskor för löpning, vandring och andra utomhusaktiviteter. Skor från Saucony är ofta färgglada och har en modern look, och är utformade för att vara både funktionella och estetiskt tilltalande. Read More

Skor för vandring och löpning

Saucony erbjuder ett brett utbud av prestandaskor för löpning, inklusive neutrala skor, stabilitetsskor och skor för långdistanslöpning. Deras skor är utformade för att ge bra stöd och dämpning för fötterna, och hjälper till att minska risken för skador.

I deras löparsortiment hittar du:

  • Neutrala skor som är utformade för personer med en normal fottyp och ger bra dämpning och stöd för foten. Stabila skor som är utformade för personer med överpronation (foten rullar inåt) och ger extra stöd för att hjälpa till att korrigera detta.
  • Långdistanslöparskor som är utformade för personer som tävlar eller tränar för långdistanslöpning och erbjuder bra dämpning och stöd för foten under långa löpturer.
  • Snygga skor för utomhusaktiviteter

Saucony har också ett utbud av skor för vandring och andra utomhusaktiviteter. Deras skor är utformade för att ge bra stöd och skydd för fötterna under långa dagar på fötterna, och är tillverkade med hållbara material som klarar av utmaningarna i utomhusmiljö.

Saucony skor har en unik design som skiljer sig från andra märken på marknaden. Förutom att de är kända för hög komfort, är de också estetiskt tilltalande med roliga färger och design som gör att du sticker ut från mängden.

Om företaget

Saucony grundades redan 1898 i USA, och har sedan dess vuxit till att bli ett välrenommerat varumärke inom prestandaskor. Företaget har alltid haft fokus på innovation och teknologi, och deras skor är utformade för att ge bra stöd och prestanda för fötterna. Saucony jobbar också med hållbarhet, och strävar efter att minska sin miljöpåverkan genom att använda sig av återvunna material i produktionen av deras skor.

Produkter från Saucony