Soft Comfort

Soft Comfort är ett skomärke som erbjuder bekväma och ergonomiska skor utformade för att stödja fotens naturliga form och rörelse. Skorna är speciellt utformade för att lindra smärta och obehag i fötterna. Därför är Soft Comfort en utmärkt val för dig som letar bekväma, ergonomiska och stilrena skor med extra stöd. Read More

Minskar ditt skoavtryck på miljön

Soft Comfort ger dig allt du kan önska dig i ett par skor: ergonomiska, bekväma, stilrena och moderna. Sortimentet innehåller skor, kängor, sandaler och lågskor i en mängd olika stilar och färger – det finns något för alla smaker och behov. Dessutom använder Soft Comfort miljövänliga material och tillverkningsprocesser i sin produktion för att minska sitt skoavtryck på Moder natur. Soft Comfort är medlemmar i BSCI (Business Social Compliance Initiative) och arbetar aktivt för att säkerställa goda arbetsvillkor för alla som är involverade i produktionskedjan.

Mjuka skor med stötdämpning

Skorna från Soft Comfort har flera funktioner som gör dem särskilt lämpliga för dig som har problem med att hitta skor med tillräckligt stöd. Alla Soft Comfort-skor är tillverkade med mjuka och flexibla material som ger bra stötdämpning och minskar trycket på fötterna.
Många modeller har också en mjuk och ergonomisk fotbädd som ger extra stöd och komfort. Denna fotbädd är tillverkad av mjukt skummaterial och utformad för att stödja fotens naturliga form och rörelse. Fotbäddden ger dig extra stöd och dämpning på de områden där det behövs som mest. Flertalet skor och sulor från Soft Comfort är designad med en ergonomisk hålfot för att ge extra stöd för fotvalvet, samt en upphöjd kant som hjälper till att hålla foten på plats och minska skav.
Fotbädden är oftast uttagbar, vilket gör det möjligt att byta ut den mot en egen ortopedisk inläggssula om det behövs. Detta innebär Soft Comfort-skor lämpliga för personer med olika behov och typer av fotproblem eftersom skorna kan anpassas efter dig och dina individuella behov.

Om varumärket

Soft Comfort är ganska nytt svenskt skomärke som endast tillverkar damskor. Varumärket grundades 2018 och specialiserar sig på att tillverka skor med hög komfort för personer med olika typer av fotproblem. Företaget grundades med visionen att erbjuda skor som kombinerar ergonomisk design med modern stil och hög kvalitet.