Keen

Behöver du snygga, bekväma skor som matchar din aktiva livsstil? Då kan Keen vara något för dig. Keen tillverkar kängor och sandaler som är sköna att gå i, samtidigt som du får ett bra skydd för fötterna tack vare deras innovativa design med tåhätta i gummi. Många av Keens skor har en bred läst och extra plats för tårna, och passar därför bra för dig som vill ha mer utrymme för fötterna. Read More

Skor för utomhusaktiviteter

Keen tillverkar skor med bra grepp som passar perfekt för utomhusaktiviteter som exempelvis vandring, klättring och andra utomhusaktiviteter. Deras skor inkluderar hållbara skor för både sommar och vinter, med speciella detaljer som vattentäta och andasförmåga som håller fötterna torra och bekväma. Så oavsett vilket äventyr du ska ge dig ut på – har Keen troligtvis en sko för dig.

Extra dämpning och stöd

Vissa modellen från Keen har den unika funktionen KEEN.CUSH. Det är en luftkudde i hälen som ger skorna extra dämpning och stöd. Det gör att skorna är bekväma att använda på långa promenader, eller för personer som har problem med sin hälsena.

Keen är populära bland personer som uppskattar outdoor-livet på grund av dess många funktionella detaljer och många köper både ett par kängor för vinteräventyret och sandaler för sommarens varma, aktiva dagar.

Om företaget

Keen är ett amerikanskt varumärke som grundades 2003. Deras första mission var att skapa en sandal som kunde skydda tårna mot vassa kanter och lömska stenar. De lyckades skapa en sko som var både funktionell, snygg och som skyddar fötterna med en unik tåhätta av gummi. Sedan dess har de fortsatt utveckla sina skor, och tillverkar idag både sandaler och kängor som är populära för olika utomhusaktiviteter.

Företaget arbetar med många hållbarhetsinitiativ, och sen tsunamin 2004, har de involverat sig i en hjälpverksamhet som bedrivs via deras program Hybrid Care Program.

Produkter från Keen