Topo

Topo strävar efter att designa skor som främjar en naturlig löpstil och ger utrymme för foten att röra sig fritt. Alla skor från Topo är gjorda för att stödja fotens unika anatomi. Skorna är även utformade för att hjälpa till att förbättra löpning och träning, samtidigt som de minimerar risken för skador. Read More

Känn skillnaden med Topo-design

Alla skor från Topo är designade enligt teknologin ”The TOPO Difference”. Denna design består av tre olika fokusområden.

  • Rymlig tåbox: Detta hjälper dina tår att hitta sin naturliga passform och placering i skon. Topos breda tå-utrymme ger dig dessutom bättre balans, stabilitet och en bekvämare upplevelse.
  • Säkring av mellanfot och häl: Topos skor är designade för att ge mitten av foten och hälen mer stabilitet och stöd så att du alltid kan känna dig redo och smidig oavsett terräng.
  • Hög häl till låg tå: Yttersulan är skapt för att vara högre vid hälen och sakta med säkert minska i höjd vid tårna. Denna innovativa design hjälper din fot att belasta rätt under hela steget – allt från hälen vid första nedtramp , stabiliteten mellan marken och din mellanfot till framfoten när du skjuter ifrån för att ta nästa springsteg.

Hög kvalité för höga fotvalv

Skor från Topo är särskilt lämpliga för personer med höga fotvalv, då de ofta erbjuder extra stöd för foten. Topo-löparskor är också ett bra alternativ för dig som behöver mer utrymme för tårna. En mer rymlig tåbox minskar risken för skav och tryckpunkter. Skorna erbjuder också olika nivåer av dämpning, vilket kan passa dig som har eller vill förhindra ledproblem eller andra fotrelaterade skador. Topos smidiga lätta, smidiga och stabila skor är ett bra alternativ till dig som vill uppleva en naturlig löpupplevelse och stärka sina fötter och ben.

Om varumärket

Topo är en amerikansk tillverkare av löparskor och sportkläder. Företaget grundades 2012 av Tony Post, som tidigare var VD för skoföretaget Vibram USA. Topo har sitt huvudkontor i Massachusetts, USA, och har sedan starten fått ett gott rykte för sin kvalitet och prestanda inom idrottsvärlden.
Varje sko är utformad med målet att maximera komfort och prestation samtidigt som man undviker onödiga extrafunktioner som kan begränsa fotens rörelsefrihet.