Allrounder

Allrounders skor passar olika typer av aktiviteter och tillfällen. I sortimentet hittar du både dam- och herrskor som alla är kända för sin hållbarhet och genomtänkta funktionella detaljer. Eftersom skorna, förutom att ge extra stöd och komfort, har en sportig och modern design är de perfekta att ha på dig under hela dagen. Read More

Skor för en aktiv vardag

Allrounder passar dig som är aktiv i vardagen och behöver funktionella och hållbara skor. Detta gör att även du med känsliga fötter och ömmande tår kan njuta av långa shopping-rundor eller mysiga långpromenader med hunden i skogen. Med vattenavvisande skor från Allrounder kan du vandra i ur och skur utan att oroa dig för blöta fötter. Oavsett om du ska jobba, ta en hurtig power walk eller en sen middag med vännerna kan du alltid lita på att skor från Allrounder tar dig dit du behöver med stil – utan fotbesvär

Skor för dig som vill ha extra stöd och stabilitet

Alla skor från Allrounder har ALLRO TEX, vilket gör att skorna är vattenavvisande och gör att fötterna kan andas. Dessa fotriktiga skor passar även bra till dig som ständigt är på jakt efter skor med bra och stabil hälsupport. Allrounder skor har nämligen inlägg mellan framfoten och hälen för att ge extra stöd och stabilisera foten i varje steg.

Dessutom skapar skons extra vaddering ett perfekt stöd för både vristen och hälen. Den anatomiska fotbädden ger en mjuk och smidig känsla och är helt avtagbar för den som vill ha möjligheten att verkligen kunna anpassa skon på alla plan. Detta gör även att skorna passar utmärkt till dig som har egna hålfotsinlägg. Alla skor från Allrounder har designats med optimal komfort i åtanke. Allt för att dina fötter ska njuta av varje steg på jobbet, under promenaden eller utomhuslek med barnen.

Om varumärket

Varumärket Allrounder grundades 2002 av den tyske entreprenören Martin Michele som även är skaparen bakom varumärkena Mephisto, Originals, Mobil och Sano. Alla Allrounder skor har utformats med komfort i åtanke i en sportig och stilfull design. Varumärket är mest känt för att erbjuda fotriktiga, bekväma och funktionella skor.

Produkter från Allrounder