Klaveness

Om du söker tidlösa, snygga och bekväma skor med bred läst är Klaveness något för dig. Klaveness (tidigare Hästen) är ett svenskt varumärke som tillverkar högkvalitativa och funktionella skor som är anpassade för det skandinaviska klimatet. Designen är ofta minimalistisk med en sofistikerad look, vilket gör att de kan anpassas till olika tillfällen och klädstilar. Read More

Flexibla skor med komfort hela dagen

Klaveness flexibla gummisula är bekväm för foten och ger bra stötdämpning som hjälper till att minska risken för skador på fötter, ben och rygg. De specialiserar sig på skor med extra bredd och volym, och är därför väldigt uppskattade av människor som behöver lite extra utrymme för sina fötter. Många som köper Klaveness skor köper flera par för att ha bekväma skor till olika tillfällen.

Varierat sortiment – till vardags och fest

Tack vare den ofta enkla och sofistikerade designen kan Klaveness skor matchas med nästan alla klädstilar. De har ett varierat utbud av skor som fungerar till olika tillfällen som skogspromenaden, jobbet, resan eller festen. Skorna är anpassade för det skandinaviska klimatet, och produktlinjen inkluderar hållbara skor för både sommar och vinter.

Om företaget

Klaveness grundades redan 1933, och har vuxit till en ledande aktör inom tillverkning av skor. Deras skor tillverkas med omsorg för människor och miljön, och är kända för sin hållbarhet och kvalitet. Företaget jobbar med flera olika hållbarhetsinitiativ: bland annat använder de sig av miljövänliga material och följer etiska arbetspraktiker vid tillverkningen av deras skor.

Produkter från Klaveness