New Balance

New Balance är ett skoföretag som är känt för att producera högkvalitativa, klassiska och bekväma skor. I sortimentet hittar du skor som både förebygger och lindrar fotbesvär tack vare avancerad teknik för extra stöd och dämpning. Read More

För breda fötter och höga fotvalv

För personer med fotproblem kan New Balance vara ett utmärkt val på grund av deras fokus på komfort och stöd. Företaget tillverkar skor i olika bredder för att passa olika fotformer och storlekar, vilket är särskilt viktigt för personer med breda fötter eller höga fotvalv.
Dessutom har New Balance utvecklat teknik som ger extra stöd och dämpning för att minska belastningen på fötterna och skydda mot framtida skador. Så oavsett om du letar efter en sko med extra stöd för dina fötter eller bara vill ha en bekväm sko att bära under dagen, kan New Balance vara en sko för dig.

Kända för sina löparskor

Företaget har ett brett utbud av skor för olika aktiviteter, inklusive löpning, promenader och träning – det finns något för alla. New Balance har specialiserat sig på att tillverka högkvalitativa löparskor och har utvecklat ett rykte för att producera skor som är bekväma och stödjande för både personer med och utan fotproblem.

Vissa av New Balance’s löparskor har en mellansula i skum, som ger utmärkt dämpning och stöd, vilket minskar belastningen på fötterna. Andra populära löparskor är utformade för personer med överpronation och vissa skor har en bredare tåbox för att ge extra utrymme och bekvämlighet för breda fötter. Är du osäker på om skor från New Balance är rätt för dig? Tveka inte på att kontakta våra specialister här.

Genom att kombinera avancerad teknik med högkvalitativa material kan New Balance erbjuda löparskor som ger stöd, komfort och prestanda under långa och krävande löpturer. Oavsett vilken typ av löpare du är eller vilken typ av fötter du har, har New Balance ett brett utbud av löparskor som kan passa dina behov.

Om varumärket

New Balance är ett skoföretag som grundades i Boston, USA av William J. Riley år 1906. Idag är New Balance en av världens största tillverkare av sportskor och deras produkter säljs över hela världen. Företaget är också känt för sin kvalitet, hållbarhet och tekniska innovation inom sportskotillverkning. Utöver att tillverka sportutrustning har New Balance också ett engagemang för att göra positiva förändringar i samhället. De stöder olika välgörenhetsorganisationer och är också engagerade i miljövänliga initiativ, inklusive att minska avfallet från sin produktion och att använda mer hållbara material i sina produkter.

Produkter från New Balance