TopMan

TopMan är specialiserad på tillverkning av herr-promenadskor för breda fötter och nordiskt klimat. TopMans passion för läst-design har byggts upp under årtionden. Många år av kunskap och utveckling har resulterat i en mångsidig skokollektion för män som vill kombinera skor med hög kvalitet, stil och komfort. Read More

Vattentåligt läder med GORE-TEX

TopMans outdoorskor och stövlar är tillverkade av läder och har en patenterad värmekonstruktion designad för nordiskt klimat. Värme-egenskaperna är baserade på en foder- och saltlösning som kombinerar slutet cellskum och en aluminiumfolie mellan skons foder och ovandel. Detta gör att skon behåller behaglig värme för fötterna. Stövelns läder, med Gore-tex egenskaper, används i Talvikas-utomhusskor och är behandlade för att vara vatten- och smutsavvisande.

Bred läst

Alla herrskor från Topman har en bred läst anpassad för breda fötter. Därför kan TopMan skor vara något för dig som har problem med att hitta tillräckligt breda, stilfulla och bekväma skor som inte sitter åt för tight. Oavsett om du letar efter outdoorskor, stövlar eller loafers har TopMan fotriktiga alternativ för dig som vistas i nordiskt klimat och söker skor med bred läst. Är du osäker på hur man mäter sin läst eller vilken typ av sko som passar dig bäst? Då är du varmt välkommen att kontakta oss på Ortopedservice här eller komma in till någon av våra fysiska butiker.

Om varumärket

Skor från Topman har utvecklats av arbetande skotillverkare sedan 1958. Själva varumärket grundades i staden Parkano i västra Finland där nästan alla Topman-skor tillverkas än idag. Undantag är för några få, små handplockade hantverksfabriken i Europa. Varumärket Topman är kända för att designa skor med bred läst designade för nordiska fötter. Alla Topman-skor tillverkas av högkvalitativa material och kombinerar traditioner inom skodesign och elegans.