Merrell

Om du söker läckra skor för aktiva dagar utomhus, är Merrell något för dig. Med skor från Merrell håller du dina fötter bekväma, torra och redo för dagens alla äventyr. Skor från Merrell är kända för att vara hållbara och bekväma, och populära att använda vid olika aktiviteter som löpning, fjällvandring och andra utomhussporter. Read More

Håll fötterna torra, svala och fräscha hela dagen

Merrell använder sig av flera olika teknologier i sina skor som ger bra grepp, och håller dina fötter fräscha. Skorna är designade för att ge en naturlig rörelse för foten, vilket kan minska skador och gör skorna bekväma att bära under lång tid. Många av Merrells skor är lätta. Det gör att du kan ha dem under långa promenader eller vandringar utan att trötta ut fötterna. Merrell är experter på skor som är hållbara och som klarar hårda påfrestningar, och är därför det perfekta valet för dig med en aktiv livsstil.

Moderna skor för dig som är aktiv

Merrells skor har en sportig och funktionell stil, med en modern och tidlös design. De är ofta dekorerade med någon liten detalj, som gör att de sticker ut från mängden. Många väljer Merrell just på grund av att de både är funktionella och snygga. Därför passar det bra till vardags när du vill ha något snyggt på fötterna, och som aktivitetsskor under de tillfällen då du är ute på äventyr och vill hålla fötterna bekväma under alla typer av underlag och väder.

Skorna har även speciellt utformade sulor som ger ett utmärkt grepp på olika typer av terräng, inklusive lera, stenar, grus och is.

Om företaget

Merrell är ett varumärke som grundades i USA, mer specifikt i Rockford, Michigan år 1981 av Clark Matis, Randy Merrell och John Schweizer. Randy växte upp på en ranch och var tidigt intresserad av friluftslivet. Hans mål var att tillverka den perfekta skon för vandringar och utomhusaktiviteter, som var slitstark och bekväm under långa dagar utomhus.

Produkter från Merrell