Think!

Letar du efter hållbara och bekväma skor med snygg design som samtidigt är bra för dig med fotproblem? Då är Think! något för dig. Think! erbjuder ett brett utbud av olika skotyper, såsom sandaler, stövlar, sneakers och loafers. Skorna är speciellt utformade för att ge komfort och stöd för fötterna, samtidigt som de är trendiga och stilrena. Read More

Miljövänligt gummi och vegetabiliskt läder

Företaget fokuserar på att tillverka skor som är både miljövänliga och hälsosamma för fötterna. Think! använder endast högkvalitativa, naturliga material i sin produktion, inklusive vegetabiliskt garvat läder och naturgummi. Utöver sin miljövänliga inställning och kvalitetsmaterial har Think! också en unik designstil. Varje sko har en fotriktig och färgstark design, med en blandning av modern och traditionell stil.

Med hänsyn till fotens anatomi

Skor från Think! är utformade med hänsyn till fotens anatomiska och biomekaniska funktioner. Skorna är breda och har en naturlig passform, vilket kan vara särskilt fördelaktigt för personer med problem som hallux valgus (snedställd stortå), plattfot, hammartå och andra fotrelaterade problem. Think! använder högkvalitativa och miljövänliga material i tillverkningen av sina skor. Detta innebär att de är fria från skadliga kemikalier som kan irritera eller skada huden, vilket kan vara särskilt viktigt för personer med känslig hud eller allergier.
Alla skor från Think! har urtagbara inläggssulor och vilket gör att du som har eller ska införskaffa dig ortopediska inläggssulor enkelt kan anpassa dina Think!-skor efter eget behov. Detta gör att du verkligen kan anpassa skorna efter dina fötter och potentiella fotproblem. Med individuellt anpassade ortopediska innersulor som uppfyller dina krav och behov, kan du och dina fötter gå bekvämt och njuta av dina snygga Think!-skor under en lång tid.

Om varumärket

Skovarumärket Think! grundades 1990 av den österrikiska entreprenören och skodesignern Martin Koller. Martin hade länge varit intresserad av att utveckla och tillverka skor som var miljövänliga, höll hög kvalitet men även hade en modern design.
Då han insåg att det fanns en brist på skor på marknaden som kunde kombinera dessa egenskaper på ett tillfredsställande sätt startade han Think! Här var därför målet och tanken att tillverka skor som var hållbara, bekväma och samtidigt estetiskt tilltalande. Sedan dess har Think! blivit känt för sin innovativa skodesign, hållbarhetsfokus och höga kvalitet, och skorna säljs nu över hela världen.