On

Har du fotproblem och söker en sko som är både bekväm och stilren, är ON-skorna ett utmärkt val. Alla ON’s skor, för både vardag eller löpning är utformade med funktioner som är specifikt riktade mot dig som har, eller vill förebygga fotproblem. Med skor från ON kan du känna dig stabil, bekväm och självsäker hela dagen! Read More

Välj sko utifrån väder, distans och livsstil

ON:s skor är designade med en modern och stilren look som passar dig som ska ut på en löprunda eller hurtig promenad oavsett väderlag eller distans. Skorna tillverkas i en rad olika färger och modeller, så att du kan hitta en sko som passar din personliga stil och dina behov. I sortimentet hittar du skor för både män och kvinnor indelade i olika kategorier baserat på just väder, vardag och hur långt du ska springa.

Dessa kategorier är:

 1. Wet weather – För regniga dagar på språng.
  Sköna, lätta och vattentåliga löparskor med tryggt grepp.
 2. Cold weather – För kyligt väder och halt underlag
  Löparskor tillverkade av 100% återvunna material som ull och högteknologisk vaddering för en varm och rörlig vinterdag.
 3. Marathon – För dig som ska springa maraton.
  Designad med senaste teknologin och förbättrad dämpning för att du ska få det där extra stabila stegen och stöd oavsett distans.
 4. Active Life – För dig som vill ta promenader och ha en aktiv vardag
  Dessa sneakers-liknande skor är lätta, flexibla och designade med ON’s unika CloudTec® vaddering för att ge stöd hela dagen oavsett om du tar en powerwalk eller runda på stan.

 

Aktiva skor för hälsporre, plattfot och hallux valgus

ON har utvecklat löparskor med fokus på fotkomfort och hälsa. Skorna är särskilt utformade för personer med fotproblem, såsom hälsporre, plattfot, hallux valgus med flera. Löparskorna har flera funktioner som är till hjälp god fothälsa, såsom stötdämpning, bredare tåbox och möjligheten att byta ut innersulan för att anpassa skon efter dina individuella behov. Dessutom är de flesta modeller tillverkade av mjuka, stabila och flexibla material som ger en skön passform, bra stöd till foten samt känslan av obehindrad rörelse i varje nedtramp. ON:s löparskor och sneakers är även skapta med en unik greppteknologi, som gör att varje steg blir mjukt och skonsamt fot foten, samtidigt som det ger ett fast och tryggt grepp på underlaget.

Om varumärket

Schweiziska ON grundades 2010 av Olivier Bernhard, David Allemann och Caspar Coppetti. Olivier hade tidigare vunnit flera triathlonvärldsmästerskap och ville skapa en löparsko som kunde ge honom samma känsla som när han sprang på mjuka skogsstigar, samtidigt som den skulle ge stöd och komfort på hårt underlag.
Tillsammans med David och Caspar, som hade erfarenhet av företagsutveckling och marknadsföring, utvecklade de den innovativa teknologin som ligger bakom ON:s löparskor, och är idag en av de ledande aktörerna inom tillverkning av skor för löpning och träning. Ons:s skor tillverkas med omsorg för människor och miljön, och företaget arbetar med flera hållbarhetsinitiativ, som användning av miljövänliga material och etiska arbetspraktiker vid tillverkningen av deras skor. Varumärket är också känt för att erbjuda skor med speciella detaljer och funktioner som ger ett extra stöd och komfort i vardagen och på löprundan.