Case

Skyddsskor till Swecon Anläggningsmaskiner i Skövde

Så hjälpte vi Swecons personal att förebygga belastningsskador

Eftersom hela kroppen hänger ihop så kan ett fotproblem i förlängningen orsaka problem med både knän och rygg på grund av snedbelastning. Swecon har valt att sätta personalens hälsa högt på agendan genom individuellt anpassade inlägg och skyddsskor.

Behovet

Förebygga belastningsskador i en krävande miljö

Arbetet som personalen på Swecon Anläggningsmaskiner i Skövde utför är ofta fysiskt krävande. Service ska genomföras på alla anläggningsmaskiner runt om i Skaraborg – året om i alla situationer, väder och underlag.

Det är viktigt att vi gör allt vi kan för att förebygga belastningsskador, menar Johan Nordström som är platschef på Swecon i Skövde.

Lösningen

Individanpassade skyddsskor för personalen

Efter en grundlig genomgång har flera av Swecons anställda fått formgjutna sulor och individuell rekommendation av skyddsskor för att främja hälsan över tid. Det minskar risken för att personalen drabbas av överbelastningsskador, men också för att minska existerande besvär och smärta.

Johan Nordström, platschef Swecon

“För oss handlar det om att förebygga och avhjälpa besvär så tidigt som möjligt. Då är det skönt att veta att vi gör vad vi kan för att personalen ska ha en så bra lösning som möjligt”

Kontakta oss så hjälper vi dig

Vi tar ett första samtal och lämnar därefter offert på skyddskor och skoinlägg för er personal.

 

Du kan även kontakta Marcus direkt så hjälper han er.

Marcus Särkijärvi
Affärsansvarig
0730 – 89 29 02
marcus@ortopedservice.se

Läs mer om vårt erbjudande för företag