Din kundvagn

Din kundvagn är tom

Varukorg

Lediga tjänster

Bli en del av oss!

Skaraborgs Ortopedservice AB bildades 1987 och har idag 29 medarbetare. Vi har ortopedtekniska avdelningar på två orter i Västra Götaland – Skövde och Lidköping, samt butiker i Skövde och Uddevalla. Vår målsättning är att ge god service till våra kunder och brukare, både när det gäller kvalitet och servicegrad.

 

Skaraborgs Ortopedservice söker personal

Just nu expanderar vi och söker därmed ortopedtekniker, fotortist och ortopedingenjör både till Skövde och Lidköping. Vi söker även en sjukgymnast till vår butik på Stallsiken i Skövde. Vi söker dig som är driven och vill vara en viktig del av företaget och de satsningar vi gör framåt. För dig som är nyexaminerad tillämpar vi ett traineeprogram.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad ortopedtekniker, fotortist, sjukgymnast och ortopedingenjör. Du ska vara positiv och tycka om problemlösning. Arbetet kräver att du är flexibel, serviceinriktad, ansvarskännande o noggrann. Erfarenhet är ett plus. Även om dina erfarenheter och meriter är värdefulla det läggs stor vikt vid att du skall fungerar tillsammans med våra medarbetare, din personliga lämplighet värderas därför högt.

Anställning

Heltid, tillsvidare. Provanställning 6 månader tillämpas.

Tillträdesdag

Omgående eller enligt överenskommelse.

Lön

Individuell lönesättning tillämpas varför löneanspråk ska anges i ansökan.

 Upplysningar

Patrik Leidefors, 0730-211238, patrik.leidefors@ortopedservice.se

 Ansökan

Intervjuer och tillsättning av tjänst kommer ske löpande så vänta inte med att skicka in personligt brev och CV till oss.


 

Kontakta oss på 0500-483000 eller e-butik@ortopedservice för enskild rådgivning och hjälp. Kontakta marcus@ortopedservice.se för rådgivning och hjälp för företag.

X