Din kundvagn

Din kundvagn är tom

Varukorg

Lediga tjänster

Bli en del av oss!

Skaraborgs Ortopedservice AB bildades 1987 och har idag 29 medarbetare. Vi har ortopedtekniska avdelningar på två orter i Västra Götaland – Skövde och Lidköping, samt butiker i Skövde och Uddevalla. Vår målsättning är att ge god service till våra kunder och brukare, både när det gäller kvalitet och servicegrad.

 

Skaraborgs Ortopedservice söker ortopedingenjör

Just nu expanderar vi och söker därmed ortopedingenjör till Lidköping. Vi söker dig som är driven och vill vara en viktig del av företaget och de satsningar vi gör framåt. För dig som är nyexaminerad tillämpar vi ett traineeprogram.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad ortopedingenjör. Du ska vara positiv och tycka om problemlösning. Arbetet kräver att du är flexibel, serviceinriktad, ansvarskännande o noggrann. Erfarenhet är ett plus. Även om dina erfarenheter och meriter är värdefulla det läggs stor vikt vid att du skall fungerar tillsammans med våra medarbetare, din personliga lämplighet värderas därför högt.

Anställning

Heltid, tillsvidare. Provanställning 6 månader tillämpas.

Tillträdesdag

Omgående eller enligt överenskommelse.

Lön

Individuell lönesättning tillämpas varför löneanspråk ska anges i ansökan.

 Upplysningar

Frågor och ansökningar till Lidköping: Johan Engblom, 0510-855 37, johan.engblom@ortopedservice.se

 Ansökan

Intervjuer och tillsättning av tjänst kommer ske löpande så vänta inte med att skicka in personligt brev och CV till oss.


 

Ring oss på 0500-483000 för enskild rådgivning och hjälp

X